Onze Katers


De katers groeien als ze jong zijn samen op met een andere jonge kater, poes of hun moeder.

Ze verblijven vanaf dat ze ca. 6 maand oud zijn in grote buitenverblijven met daaraan een (verwarmd) binnenverblijf.
Tevens beschikken onze katers over een catswheel wat zorgt dat ze hun energie kwijt kunnen en goed in conditie blijven.

Al onze katers zijn getest op FIV/FeLV, HCM/PKD, zijn PK-def en PRA-b en worden regelmatig getest op
TTF, Giardia, Coccidiose, wormen en parasieten.
Onze katers zijn niet beschikbaar voor buitendekkingen.

 

Voor meer foto's van Duco klik op deze fotoVoor meer foto's van Duco klik op deze foto

Duco of Arindi Cats is geboren op 1 januari 2011 en weegt inmiddels ruim 7 kg. Hij is hier geboren en zijn ouders zijn Asha en Catcher. Asha woont sinds april 2014 bij mijn zusje samen met een zoon van haar..
Hij is de 1e anderhalf jaar samen opgegroeid met zijn broer Diego, maar na de 1e dekking met Diego gingen ze toch samen vechten en 2 broers is natuurlijk niet heel erg logisch ;-) dus besloten om 1 van hen te herplaatsen. Beiden zijn ontzettend lief, geweldig karakter en hun nakomelingen deden ook al niks voor elkaar onder. Uiteindelijk besloten om degene te verkopen die het snelst zou wennen in een nieuwe omgeving en Diego zit dan ook sinds juli 2013 bij Cattery Badsworth in Engeland en leeft daar tussen meerdere katers.
Duco is van karakter erg relaxt, heeft een geweldig mooie lichte ondergrond, symmetrisch getekend en super mooie lichte ogen (maar ik ben wat bevooroordeeld ;-)) Zijn enige minpunt is: hij houdt niet van vreemde ruimtes of mensen en kijkt eerst de "kat uit de boom" Als mensen komen kijken, vindt hij het prima, maar laat zich door hen niet aaien.


Voor zijn stamboom en meer
foto's klik op de foto hiernaast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RW Heimdall Dellingr of Felis Ludens is geboren op 6 maart 2014 in Brazilie en is een silver seal lynx (zilver sneeuw) spotted bengaal .
In april 2016 bij ons komen wonen dankzij Adriana van Cattery Felis Ludens Zijzelf is (tijdelijk) gestopt met het fokken van bengalen en van haar kregen wij dan ook de mogelijkheid Dellingr naar Nederland te laten overkomen. Hij is een super relaxte en gespierde kater en in tegenstelling tot Duco zit hij juist graag tussen/naast andere katten.

voor zijn stamboom klik hier

voor meer foto's klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Our upcoming male bengals for 2018/2019

 

Arindi Cats Veyron is een black silver spotted bengaal en bij ons geboren op 1 augustus 2017. Zijn ouders zijn Spotselotica Puzzle Pieces en Heimdall Dellingr of Arindi. Hij is een relaxte en grote kater, een beetje verlegen naar onbekenden toe, maar erg vriendelijk en we zijn dan ook ontzettend trots op hem. Hij draagt marbled en sneeuw en wij hebben hem dan ook hoofdzakelijk aangehouden voor Gaia, zodat wij met onze 1e en oude lijnen van Soraya toch weer terug konden fokken naar de marbled. 
Inmiddels is Veyron vader van o.a. Shelby; een silver seal lynx marbled poesje ;-) die bij ons blijft wonen voorlopig. 

 

Pedigree / Gallery

 

 

 

 

 

 

 

CH. Spotselotica Chiron of Arindi is een black tabby marbled bengaal en zijn vader is onze eigen gefokte kater Duco of Arindi Cats.
Hij is geboren op 19 September 2017 in de cattery van Cissy oftewel Spotselot. Zijn moeder is Admirable Sayyadina. Beide ouders hebben een erg stabiel en relaxt karakter en hopelijk blijft dat bij hem ook zo. Hij is ontzettend mooi whited op zijn buik en we zijn erg benieuwd hoe hij zich ontwikkeld de komende tijd. Inmiddels heeft hij eenmalig een weekend meegedaan op een TICA show in Asperen; hij vond het zelf niet echt heel leuk, maar de jury vond hem juist geweldig; hij heeft dan ook in 2 dagen tijd zijn 1e titel verdiend en is nu Kampioen.  Wij hopen in 2019 kittens van hem te krijgen; inmiddels heeft hij alle testen glansrijk doorstaan. 

 

Pedigree / Gallery