Onze poezen


Onze poezen groeien het 1e half jaar op in huis zodat ze overal aan wennen en goed gesocialiseerd zijn.
Daarna verhuizen ze samen naar onze buitenverblijven en leven in groepen waar ze zich bij thuis voelen. Uiteraard beschikken ze daar ook over grote binnenverblijven, een kattenwiel en voldoende klim/speelmogelijkheden. Als ze drachtig zijn, wonen ze min. 4 weken voor ze moeten bevallen weer in huis en blijven daar totdat de kittens gaan verhuizen. 
 

Al onze katten zijn preventief getest op FIV/FeLV, PKD, PK-def, PRA-b, TTF.
Tevens worden zij vanaf dat zij 1,5 à 2 jaar zijn regelmatig gescreend op HCM door middel van doppler echo
en 
laten wij regelmatig de ontlasting nakijken op Giardia, Coccidiose, wormen en parasieten.

  

 

 

Spotselotica Ratatouille  is geboren op 15 februari 2016 en haar ouders zijn Spotselotica Doutzen (zus van onze Puzzle) en Felisludens Jack Frost Zij is een black silver spotted poesje, maar draagt zowel sneeuw als marbled. Haar karakter is super, zeer zelfverzekerd en opgegroeid met honden. Bedankt Cissy voor dit geweldige kitten! 

Voor meer foto's
klik hier
Voor haar stamboom klik hier

 

 

Arindi Cats Tesla is bij ons geboren op 17 mei 2016. Haar ouders zijn Spotselotica Puzzle Pieces en Camaro Roscovitch en zij is bij ons geboren ;-) planningen gaan niet altijd zo als gehoopt, het 1e nest bengalen wat ik ooit gefokt heb zat een sneeuw marbled poesje bij en vanaf dat moment heb ik geroepen dat de volgende bleef: ruim 9 jaar later was het dan eindelijk zover (elk jaar minstens 1, maar tot op heden altijd katers) Tesla lijkt ook nog zilver te worden, maar dat weten we t.z.t pas zeker.. 

Voor meer foto's klik hier

klik hier voor haar Stamboom 

 

Admirable Sayyadina is geboren op 1 juni 2016. Haar ouders zijn Admirable Muria en  Felisludens Jack Frost en wij hebben haar in co-ownership met Cissy van cattery Spotselot ;-) Zij is een halfzusje van Ratatouille, heeft een super lief karakter en is ontzettend goed gesocialiseerd. Zij is een black silver spotted poesje, heeft meer tarnish als haar grote 'zus', maar een stoer en mooi profiel, muzzle etc en is groter. Zij draagt sneeuw en kan ook marbled dragen. Bedankt Loes voor het vertrouwen in ons en dit geweldige kitten! 

Voor meer foto's klik hier
Voor haar stamboom klik hier 

 

 

Arindi Cats Kalani is bij ons geboren op 21 November 2016 en haar ouders zijn Spotselotica Puzzle Pieces en Duco of Arindi Cats. Ze is 36 uur later geboren als haar broers en zus en vanaf het begin had ik al een zwak voor haar. Ze is een vechter en wij hopen dat ze ons op een dag kittens geeft met hetzelfde karakter en de mentialiteit als zijzelf heeft. 

meer foto's van haar: klik hier
Voor haar stamboom klik hier 


 

Arindi Cats Zafira is bij ons geboren op 15 april 2017 en haar ouders zijn Kacey of Arindi en Heimdall Dellingr.
Ook ik vind rozetted bengalen gewoon leuk en wij hopen met haar dan ook in de toekomst leuke typevolle kittens te krijgen.. 

Meer foto's van haar: klik hier

stamboom op aanvraag  

 

 

Arindi Cats Shabira is bij ons geboren op 16 Augustus 2017 en haar ouders zijn Arindi Cats Tesla en Heimdal Dellingr of Arindi. Zij is een silver seal lynx spotted en heeft een super karakter. 1 van de redenen waarom wij graag een kitten uit deze combinatie aangehouden hebben is omdat ik het gewoon ontzettend leuk vindt om marbled bengalen te fokken en zij draagt marbled ;-) 

meer foto's van haar: klik hier
voor haar stamboom  klik hier

 


 

klik op een foto voor volledige foto's / Click on a photo to view full-size photos