Onze poezen

 
Onze poezen groeien het 1e half jaar op in huis zodat ze overal aan wennen en goed gesocialiseerd zijn.
Daarna verhuizen ze samen naar onze buitenverblijven en leven in groepen waar ze zich bij thuis voelen. Uiteraard beschikken ze daar ook over grote binnenverblijven, een kattenwiel en voldoende klim/speelmogelijkheden. Als ze drachtig zijn, wonen ze min. 4 weken voor ze moeten bevallen weer in huis en blijven daar totdat de kittens gaan verhuizen. 
 

Al onze katten zijn preventief getest op FIV/FeLV, PKD, PK-def, PRA-b, TTF.
Tevens worden zij vanaf dat zij 1,5 à 2 jaar zijn regelmatig gescreend op HCM door middel van doppler echo
en 
laten wij regelmatig de ontlasting nakijken op Giardia, Coccidiose, wormen en parasieten.

  

  

Gaia of Arindi Cats is bij ons geboren op 20 Februari 2016 en haar ouders zijn Soraya of Arindi Cats en Duco of Arindi Cats. Zij heeft een jaar bij een collegafokker gewoond, maar is terug gekomen naar onze cattery in 2017. We hebben haar zus helaas moeten laten steriliseren en zijn dan ook erg blij dat we de mogelijkheid kregen om met deze geweldig lieve kat verder te kunnen gaan; inmiddels heeft zij een nestje bij ons gehad en hebben wij tevens 1 blijvertje van haar in onze cattery, namelijk haar dochter Shelby (samen op bijgevoegde foto)

 

Voor meer foto's klik hier

Voor haar stamboom Klik hier

 

 

Arindi Cats Tesla is bij ons geboren op 17 mei 2016. Haar ouders zijn Spotselotica Puzzle Pieces en Camaro Roscovitch en zij is bij ons geboren ;-) planningen gaan niet altijd zo als gehoopt, het 1e nest bengalen wat ik ooit gefokt heb zat een sneeuw marbled poesje bij en vanaf dat moment heb ik geroepen dat de volgende bleef: ruim 9 jaar later was het dan eindelijk zover (elk jaar minstens 1, maar tot op heden altijd katers) Tesla lijkt ook nog zilver te worden, maar dat weten we t.z.t pas zeker.. 

Voor meer foto's klik hier

klik hier voor haar Stamboom 

 

Arindi Cats Zafira is bij ons geboren op 15 april 2017 en haar ouders zijn Kacey of Arindi en Heimdall Dellingr.
Ook ik vind rozetted bengalen gewoon leuk en wij hopen met haar dan ook in de toekomst leuke typevolle kittens te krijgen.. 

Meer foto's van haar: klik hier

stamboom op aanvraag  

 

 

Arindi Cats Shabira is bij ons geboren op 16 Augustus 2017 en haar ouders zijn Arindi Cats Tesla en Heimdal Dellingr of Arindi. Zij is een silver seal lynx spotted en heeft een super karakter. 1 van de redenen waarom wij graag een kitten uit deze combinatie aangehouden hebben is omdat ik het gewoon ontzettend leuk vindt om marbled bengalen te fokken en zij draagt marbled ;-) 

meer foto's van haar: klik hier
voor haar stamboom  klik hier

 


 

 

Siata Amica of Arindi Cats is bij ons geboren op 25 maart 2018. 
Haar ouders zijn Spotselotica Ratatouille en Heimdall Dellingr

Ze is een black tabby spotted, draagt seal lynx en mogelijk marbled. Haar moeder zou al gesteriliseerd worden nadat zij haar kittens afgezet had met 4 weken dracht. Ivm ziekte was dit 3 weken uitgesteld, maar zij bleek echter nog drachtig te zijn van een latere dekking en Siata is dan ook een kadootje ;-) 


meer foto's van haar; klik hier 
voor haar stamboom; klik hier